58ce28fc3f98570011e6436f-9cc29330-0c6f-11e7-9beb-ddbe2c878ab8

Curatare cuptor pizza

Cuptor pizza – Curatarea cosurilor de fum de la cuptor pizza, soba, semineu, centrala termica

cuptor pizza Curatare cuptor pizza? De ce trebuie sa apelati la curatarea cosului de fum al cuptorului pizza? Prin utilizarea zilnica si/sau prin utilizarea lemnelor umede sau a lemnelor de brad, pin (rasinoase), depunerile de funingine in cosul de fum, sunt foarte mari. In acest caz se infunda cosurile de fum si apare pericolul autoaprinderii acestora expunadu-va la riscul de incendiu.

Am investit in scule si  echipamente, am participat la cursuri practice atat in tara cat si in Germania,  impreuna cu alti membri din asociatii de profil, am practicat si am multumit clientii oferindu-le un serviciu profesional ce respecta niste proceduri impuse de la care nu ne abatem. Drept dovada este portofoliul nostru. Speram ca am reusit sa demonstram ca oferim servicii de calitate si ca suntem parteneri de incredere.

.

Firma noastra este o firma autorizata pentru coserit. Suntem dotati cu scule profesionale, lucram repede, bine si curat. Nu imprasitem funingine ! Izolam zona de lucru si lasam curat la locul de munca, la sfarsitul activitatii. De regula, aceasta operatie, o desfasuram in asa fel incat sa nu afectam programul dvs. de lucru. La sfarsitul activitatii de coserit eliberam o adeverinta de coserit (adeverinta curatare cos de fum),  recomandari si documentele fiscale.

Curățare cuptoare pizza

Este o operațiune ce se efectuează mai des, odată cu cea a sistemul de evacuare a gazelor de ardere, din cauza depunerilor de funingine și gudron ce se pot auto-aprinde declanșând incendii.

Curățare șeminee

Operațiune ce se efectuează pentru a preveni funcționarea în afara parametrilor din cauza înfundării coșurilor de fum. Dacă v-ați întrebat de ce fumul din șemineu, în loc să iasă pe coș, intră în cameră, s-ar putea să aveți coșul de fum înfundat.

Curățare centrală termică

…mai ales a celei ce functionează cu combustibili solizi, este o operațiune ce trebuie efectuată deoarece gudronul ce se depune pe canalele de fum, le poate obtura, afectând funcționalitatea centralei termice. Această operațiune trebuie efectuată de către un coșar autorizat, el având sculele necesare și cunoscând foarte bine modul de funcționare a centralelor termice.

Curățarea canalelor de ventilație naturală, aerisiri.

Deblocarea se face utilizând scule profesionale. De asemenea, putem curăța de praf, pânze de păienjeni și alte depuneri. Pentru a realiza aceasta, trebuie sa avem acces pe întreg traseul aerisirii.

Daca doriti sa vedeti portofoliul nostru apasati butonul alaturat. Portofoliu

Pentru a vedea legislatia privind obligativitatea curatarii anuale a cosurilor de fum, accesati Vezi legislatie

Pentru informatii privind curatare hota restaurant, accesati http://www.curatarehota.ro/, sau curatare hote restaurant

Pentru informatii privind curatare tubulatura hota

Pagina noastra
UA-27920707-1 4CE35BC872FC86A90854215304C388A6 4d3180995859c491
Curățare hote restaurant