Parteneri

Postal codes Yukon Postcodes Wagga Wagga Best hospitals in San Antonio time and date in Europe Local time in Europe Zip code Indiana Telefon Reclamatii eMag Digi contact Horoscop Berbec Digi Rcs Rds Deranjamente Eon Avarii Coduri postale Vaslui saptamana 15 de sarcina Telefon Wizz Air Cod Swift Banca Transilvania | Telefon ING Bank
whatsapp

Curatare hote restaurant.

Curatare hote restaurant. Cosari autorizati in Bucuresti

Curatare hote restaurant, curatare de cosuri fum si cuptoare pizza, tubulaturi si ventilatoare.  Atat grasimile din hote restaurant cat si funinginea din cosurile de fum sunt factori de risc la incendii. Siguranta nu este un joc de noroc. Recomandam curatarea sistemelor de cosuri de fum si a celor formate din hote restaurant, tubulaturi si ventilatoare.
Avem o experiență destul de bogată în activitatea de degresare, curățare șă întreținere a sistemelor de evacuare aer viciat din bucătăriile restaurantelor și cantinelor. Portofoliu: peste 20 hoteluri și peste 40 restaurante. Această activitate este o extensie a activității de coșerit. Iată din ce activități este compusă această operațiune:

Curățare hote restaurant.

Hotele din bucatăriile restaurantelor, cantinelor adună fum și vapori de grăsime în zona din spatele filtrelor, lucru care nu se observă din exterior,  însa este generator de incendii și de scurgeri de grăsimi în preparate, în cazul în care nu se intervine în mod profesionist si la timp. Nu uitati, cu cat trece mai mult timp de la ultima curatare, cu atat mai mult se intaresc grasimile. Odata cu intarirea grasimilor se complica si procedurile de curtare.

Curățare tubulatura hota

Dacă nu este corect întreținută și periodic curățată, tubulatura se poate transforma într-o amenințare reală de incendiu, deoarece această zonă se umple cu grăsimea venită din hote, devenind astfel foarte inflamabilă.
Curățare ventilator. Ventilatorul este sufletul hotei restaurantului. Grăsimea se acumulează pe palele ventilatorului și încetinește fluxul de aer,  reducând astfel capacitatea de degajare a fumului și a aerului viciat din bucătarie. De asemenea se măreste riscul de gripare a acestuia. Noi întrebăm beneficiarul : “Credeți că este mai ieftin și mai comod să-l curățați sau să-l schimbați ?
Detinem certificatele de competenta profesionala in meseria de cosar, eliberate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale si multe alte adeverinte si certificate. Detalii la https://www.curatarehota.ro/curatare-hote-restaurant/
http://www.cosar.com.ro

curatare hota restaurant
curatare hote bucuresti

Click pentru alte detalii privind curatare tubulatura hota restaurant.

Alaturati-va !

si urmariti-ne!

, , , , , , , , , , , , , , ,

Curățare hote restaurant