Parteneri

Postal codes Yukon Postcodes Wagga Wagga Best hospitals in San Antonio time and date in Europe Local time in Europe Zip code Indiana Telefon Reclamatii eMag Digi contact Horoscop Berbec Digi Rcs Rds Deranjamente Eon Avarii Coduri postale Vaslui saptamana 15 de sarcina Telefon Wizz Air Cod Swift Banca Transilvania | Telefon ING Bank
whatsapp

Cosar la TV

Cosar la TV. Siguranta nu este un joc de noroc.

Cosar la tv puteti vedea aici. Un cosar povesteste despre munca de cosar si despre problemele ce le intampina. Aparitia unui cosar la tv este benefica pentru a intelege la ce riscuri se expun cei ce utilizeaza cosurile de fum si hote restaurant. Din aceste mici reportaje se poate trage concluzia de ce trebuie curatat si verificat un cos de fum si de ce se apeleaza la curatare hote restaurant. In concluzie putem afirma ca siguranta nu este un joc de noroc.

Tot din aparita unui cosar la tv putem afla la ce fel de cosari trebuie sa se apeleze, de ce cosarul, pe langa adeverinta de curatare cos de fum sau procesul verbal (in cazul curatarii hotei de la restaurant) trebuie sa faca dovada ca … este cosar, nu zugrav sau altceva. Pentru a dovedi acest lucru vom elibera o copie dupa certificatele de competenta profesionala in meseria de cosar, eliberate de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale.

Firma CICITOMUS SRL este o societate specializata in curatari profesionale de:

  • hote din bucatariile restaurantelor si a cantinelor
  • cuptoare de patiserie si a cuptoare de pizza
  • centrale termice ce functioneaza cu combustibili solizi sau lichizi
  • cosuri de fum
  • aerisiri, ventilatii naturale

Avand personal calificat si specializat la firme multinationale (Schiedel, Brunner, Metaloterm, Scoala hoteliera Portugal), la scoala de coserit din Mulhbach, Germania si la Asociatia Cosarilor, putem dimensiona, oferta si monta cosuri de fum profesionale.

Date contact sc CICITOMUS srl:

Telefon: 0722.667.392 sau 0728.291.777

Mail: cosariro@cosari.ro

Zone acoperite:

Bucuresti, Ilfov, +100 km

Pentru institutii ale statului, activam in toata tara.

 

Alaturati-va !

si urmariti-ne!

, , , , , , ,

Curățare hote restaurant